Nieuw Talent

Mijn naam is Nayab Saeed. Ik ben vijfentwintig jaar oud. Ik woon in Hengelo. Het is alweer 9 maanden geleden dat ik met mijn man vanuit Pakistan naar Nederland ben verhuisd. Ik heb mijn bachelor International Business Management gedaan. Ik spreek voornamelijk Engels, maar ik heb mijn A1 Nederlandse examens afgelegd en probeer professioneel Nederlands te leren om me aan te passen aan de werkomgeving in Nederland.

Ik studeer momenteel ook voor mijn B1 examens Nederlands. Begin juni ben ik begonnen bij du Gardijn als Trainee. Ik kwam de vacature van du Gardijn tegen via LinkedIn en het intrigeerde mij, omdat ik altijd al in Human Resources heb willen werken en ik denk dat dit een geweldige start voor mij is in de professionele wereld.

Bij du Gardijn zijn er veel mogelijkheden voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik verwacht bij du Gardijn veel te leren over HR, door te leren hoe HR-professionals hun loopbaan ontwikkelen en hoe zij bijdragen aan het succes van de organisatie. HR-activiteiten vallen onder verschillende hoofdfuncties, en door bij du Gardijn te werken, denk ik dat ik veel vaardigheden en ervaring kan opdoen door in het veld te zijn en te kijken hoe personeelswerving, prestatiebeoordeling, prestaties van werknemers, handhaving van disciplinaire maatregelen en hoe permanente educatie van HR-werken. Elk werk heeft zijn eigen uitdaging, maar ik los graag alles op met een positieve mindset.