Nieuw talent I Even voorstellen..

Mijn naam is Jonnie Morad, 27 jaar oud en geboren en getogen in Twente. In 2021 heb ik de opleiding Human Resource Management, met het uitstroomprofiel Human Resource Business Management, afgerond op het Saxion.

Nu ben ik gestart als HR-consultant op de HR-afdeling van du Gardijn Vitaal. Ik verwacht veel te leren bij du Gardijn en mij te kunnen ontwikkelen tot een allround HR-professional.

Ik ben bij du Gardijn terechtgekomen via LinkedIn. Ik werd benaderd door Wouter du Gardijn om een kopje koffie te komen drinken. Tijdens dit gesprek kwam ik er snel achter dat du Gardijn de medewerkers veel mogelijkheden biedt om zich te kunnen ontwikkelen. Dit was voor mij een belangrijke reden om voor du Gardijn te kiezen.

Het werd mij gelijk duidelijk dat er bij du Gardijn veel mogelijkheden zijn om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen door middel van verschillende opleidingen die er geboden worden. Ik kijk er ontzettend naar uit om de opgedane kennis en competenties verder te professionaliseren en in de praktijk toe te passen.