Cyberverzekering

Voor bescherming in het digitale tijdperk! 

  • Hulp van experts 
  • Jouw bemiddelaar
  • Uitgebreide dekking

Je hebt vast wel eens over cyberrisico’s gehoord. Toch zijn veel organisaties terughoudend in het treffen van beheersmaatregelen rond cyberrisico’s. Zolang het je nog niet is overkomen, zijn de consequenties van een cyberaanval of systeemuitval ook vaak onduidelijk. Toch zijn we allemaal steeds afhankelijker van IT-processen. Daarom is het verstandig om wel na te denken over een cyberverzekering.

Het belang van een cyberverzekering

Een cyberverzekering is een soort verzekering die een tal van incidenten dekt, denk hierbij aan:

  • Ransomware
  • Een datalek
  • AVG overschrijding
  • Phishing
  • CEO fraude

Bescherming tegen financiële verliezen

Cyberaanvallen kunnen aanzienlijke financiële gevolgen hebben, variërend van kosten voor herstelwerkzaamheden tot aansprakelijkheid voor gegevensinbreuken. Een cyberverzekering dekt deze kosten, waardoor jouw bedrijf financieel wordt beschermd.

Herstel van bedrijfscontinuïteit

Een cyberaanval kan leiden tot verstoring van jouw bedrijfsactiviteiten. Onze verzekering helpt bij het herstel van de bedrijfscontinuïteit, waardoor je snel weer operationeel bent na een incident.

Bescherming van klantgegevens

Verlies van gevoelige klantgegevens kan leiden tot ernstige reputatieschade. Onze cyberverzekering omvat aansprakelijkheidsdekking om je te beschermen tegen claims en helpt bij het herstellen van het vertrouwen van jouw klanten.

Risicobeheer en preventie

Naast financiële bescherming biedt onze cyberverzekering ook ondersteuning bij risicobeheer en preventieve maatregelen. Dat staat te allen tijde voorop. We werken samen met jou om jouw digitale veiligheidsmaatregelen te verbeteren en de kans op cyberaanvallen te minimaliseren.

Onze zakelijke adviseurs helpen je graag!

Kaylee Jurjens
Schadebehandelaar en Risicodeskundige
Noor du Gardijn
Adviseur Zakelijke Verzekeringen
Danique Vaanholt
Teammanager Verzekeringen
Rowin du Gardijn
Directeur en Eigenaar

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze VerzekeringsFAQ! Hier bieden we heldere antwoorden op de meest gestelde vragen rondom verzekeringen. Of je nu een ondernemer bent die zijn bedrijf wil beschermen of een particulier op zoek naar de juiste dekking, wij hebben de antwoorden die je zoekt. Duik in onze verzameling veelgestelde vragen en krijg inzicht in de wereld van verzekeringen, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen voor een veilige toekomst.

Heb ik een cyberverzekering nodig?

De gevolgen van cybercriminaliteit kunnen groot zijn. Niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld je klanten en leveranciers. Je kunt nog lang last hebben van reputatieschade. Ook eisen opdrachtgevers steeds vaker dat een leverancier een goede cyberbeveiliging én -verzekering heeft. Neem voor advies contact met ons op.

Op zoek naar een andere verzekering?

Ontdek ons uitgebreide assortiment verzekeringen, op maat gemaakt voor jou. Wij bieden een diverse selectie om aan al jouw verzekeringsbehoeften te voldoen. Kies voor gemoedsrust en vertrouw op onze expertise om je te helpen bij het vinden van de perfecte dekking.

...
Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn belangrijk, omdat ze bescherming bieden tegen financiële aansprakelijkheid voor schade die per ongeluk aan anderen wordt toegebracht.

Lees meer...
...
Bedrijfscontinuïteit

Bedrijfscontinuïteit verzekeringen zijn belangrijk, omdat ze bedrijven bescherming bieden tegen financiële verliezen als gevolg van onderbrekingen in de bedrijfsvoering.

Lees meer...
...
Eigendommen

Eigendomsverzekeringen beschermen tegen financiële verliezen als gevolg van schade of verlies van eigendommen en bieden gemoedsrust.

Lees meer...
...
Inkomen

Inkomensverzekeringen bieden financiële bescherming voor ondernemers bij werknemers die niet in staat zijn om te werken of inkomen te verdienen als gevolg van een ongeval, ziekte of een andere gebeurtenis.

Lees meer...
...
Risicomanagement

Risicomanagement is een belangrijk aspect voor ondernemers bij verzekeringen, omdat het helpt bedrijfsrisico's te beoordelen en te beheersen, te verminderen, de kosten van verzekeringen te verlagen, de reputatie van het bedrijf te beschermen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Lees meer...
...
Vervoer en transport

Er bestaan diverse verzekeringen voor motorrijtuigen, werkmaterieel en vrachtauto's, maar ook voor goederen tijdens het transport.

Lees meer...