Onze waarden

Om de meest data gedreven tussenpersoon van Nederland te worden, zetten wij ons team optimaal in. We blijven innoveren. Dit doen we door FTE beschikbaar te stellen om dataexpertise te creëren binnen du Gardijn. Naast het blijven investeren in kennis en verzekering, investeren we ook in data gedreven denken om zo ons doel te behalen: De meest data gedreven tussenpersoon van Nederland zijn!”

Onze visie

“De meest data gedreven tussenpersoon van Nederland!”

Wij willen de meest persoonlijke en eigentijdse adviseurs zijn die zich onderscheiden door excellente klantbediening, daadkracht in innovatie en oplossingen bieden op het gebied van risicobeheer en verzuim. Medewerkers zijn de motor van ons bedrijf en maken het verschil met persoonlijk talent.

Onze missie

“Ondernemen is risico nemen. Dit hoeft alleen niet ongelimiteerd en tegen elke prijs! Wij kijken met jou als ondernemer mee om een goede inschatting te maken van de bedrijfsrisico’s om er vervolgens adequaat naar te handelen. Samen kijken we welke risico’s beheersbaar zijn en bouwen we een duurzame relatie op.

Wij helpen ondernemers succesvol ondernemen! Dat doen we als familiebedrijf, waarbij we onszelf als partner zien van ondernemers door het bieden van passende oplossingen op het gebied van risicobeheer en verzuimbegeleiding.
Door persoonlijk en digitaal te verbinden versterken we onze dienstverlening voor een nog betere klantbeleving. Onze producten en diensten maken het voor iedere ondernemer mogelijk om gerust en ontzorgd te blijven ondernemen.