Bianca Franken

Hierbij stellen we je graag voor aan onze Register Case Manager: Bianca Franken.

'Na meer dan 20 jaar in een groothandel gewerkt te hebben waar ik onder andere verantwoordelijk was voor de inkoop, verkoop en logistiek ben ik een hele andere weg ingeslagen. Ik heb mij in 2017 om laten scholen door middel van de opleiding Casemanager Regie op Verzuim. Tijdens de opleiding heb ik mij mogen ontwikkelen door stage te lopen bij du Gardijn Verzuim. Na mijn opleiding afgerond te hebben bleef ik in dienst bij du Gardijn.

Na het afronden van deze opleiding had ik de smaak te pakken en wilde ik mij graag verder ontwikkelen op verzuim. Daarom heb ik mijn in de afgelopen jaren ook ontwikkeld door middel van de opleidingen: post-bachelor Register Casemanagement, Specialist Taakdelegatie en nu ben ik bezig met de laatste lootjes van post-bachelor Riskmanagement Sociale Zekerheid.

Ik ben blij met mijn ontwikkeling en werk graag bij du Gardijn omdat ik hier alle kansen en mogelijkheden krijg om mijzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast nemen ze mij mee in de ontwikkelingen omtrent de verzuimbegeleiding waardoor deze nog meer op maat is.'

Bianca heeft zich goed ontwikkeld binnen de organisatie en we zijn blij met haar op Verzuim!