''Een verzekering afsluiten via een tussenpersoon is altijd duurder.''

Er wordt vaak gedacht dat het inschakelen van een tussenpersoon kostenverhogend werkt, maar dit is niet zo. Wij kopen in bij veel verschillende verzekeraars, waardoor wij de juiste en voordeligste verzekering op maat kunnen aanbieden.

Daarnaast zijn er nog een aantal grote voordelen:ย 
- ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ: sommige verzekeraars accepteren alleen aanvragen die via een tussenpersoon verlopen. Hierdoor hebben wij een groter aanbod aan verzekeraars.
- ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ฒ๐˜€: wij sluiten op grote schaal verzekeringen af, waardoor wij gunstigere tarieven aan kunnen bieden. Wij hebben zicht op de ontwikkelingen in de financiรซle sector en hebben hierdoor verstand van marktconforme premies. Hierdoor zorgen wij voor een premie die past bij jouw bedrijf.
- ๐—œ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ฐ๐—น๐—ฎ๐˜‚๐˜€๐˜‚๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป: op bijna iedere verzekering zitten clausules en uitsluitingen, terwijl weinig mensen hier bij stil staan. Als hier niet aan voldaan wordt, zal de verzekeraar niks uitkeren. Wij brengen alle clausules en uitsluitingen overzichtelijk in kaart voor onze klanten en helpen hun hieraan te voldoen.
- ๐—ฆ๐˜‚๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—ณ๐˜„๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด: als er een schade plaats heeft gevonden kan het veel tijd kosten om deze volledig af te wikkelen. Doordat wij veel samenwerken met verzekeraars kunnen wij dit veel efficiรซnter afhandelen. Je hoeft alleen de benodigde stukken aan te leveren en wij regelen de rest.
- ๐—จ๐—ถ๐˜๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: wij regelen alles gedurende de looptijd van de verzekeringen. Van het afsluiten van de verzekering tot iedere wijziging. Daarnaast kijken wij regelmatig met je mee of de verzekeringen nog aansluiten bij de huidige stand van zaken van je onderneming.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.