Stagiair(e)s gezocht! Ervaringen van voorgangers

Wil jij met net zo'n grote lach naar je stage als Stijn?

Wij zijn voor de periode september - januari weer op zoek naar stagiair(e)s! Om een beeld te geven van hoe een stage bij du Gardijn eruit ziet, hebben wij Stijn gevraagd naar zijn ervaring. Stijn is momenteel stage aan het lopen bij du Gardijn Verzekeringen.

Hoe heb je het ervaren?

Superleuk! Ik leer bij du Gardijn erg veel. Dit komt mede doordat ik alles mag doen. Soms was dit best even spannend, omdat ik toch best veel dingen zelf moest oplossen. In de eerste weken ben ik dus echt in het diepe gegooid. Maar op het moment dat ik er echt niet uitkwam waren er altijd collega’s die mij konden helpen.

Wat heb je tot nu toe geleerd? 


Mijn stage is een meewerkstage. Dat betekent dat ik mee wordt genomen in de dagelijkse gang van zaken. Ik heb tot nu toe al veel verschillende dingen mogen leren. Tijdens mijn stage werk ik één dag per week aan mijn onderzoek over de verzuimverzekering. Ik heb tot nu toe heel veel mogen leren. Ik vraag zelfstadig offertes en polissen aan en voer wijzigingen door. Ik bereid onderhoudsgesprekken voor en heb contact met klanten en verzekeraars.

Wat is jouw rol binnen du Gardijn? 


Tijdens mijn stage zal ik naast mijn normale werkzaamheden verantwoordelijk zijn voor zowel de taxaties als de bedrijfsschadeverzekeringen van klanten. Ook zal ik onderzoek doen naar verzuimverzekeringen met als hoofdvraag: ‘’hoe is de huidige situatie van du Gardijn verzuim en waar liggen de groeipotenties?’’

Hoe is de sfeer binnen du Gardijn? 


De sfeer binnen het team is super goed! Het is een jong team hierdoor hebben veel collega’s dezelfde interesses. Er worden ook met regelmaat activiteiten georganiseerd. Zo wordt er eens in de twee weken op maandag gepaddeld. En Hebben we iedere vrijdag een borrel. Wat ik nog meer heel fijn vind is dat ik word behandeld als volwaardig collega.