Stap voor 1 oktober over naar du Gardijn Vitaal!

Overweeg je de overstap naar een andere arbodienst of verzuimbegeleider? Het is van groot belang om te onthouden dat je je huidige contract vóór 1 oktober moet opzeggen. Dit is het perfecte moment om over te stappen als je niet tevreden bent met je huidige dienstverlener. Hierdoor houd je je aan de contractuele opzegtermijn van drie maanden, waardoor wij je vanaf 1 januari 2024 van dienst kunnen zijn.

Onze arbodienstverlening staat bekend om het persoonlijke contact met onze relaties en hun werknemers. We beschikken over een team van bedrijfsartsen en casemanagers die werken in taakdelegatie, waardoor we snel kunnen schakelen zonder of met slechts een korte wachtlijst.
Daarnaast bieden we aan de preventieve zijde de expertise van vertrouwenspersonen, wat ons in staat stelt om verzuimsignalen helder te identificeren. Elke melding van verzuim wordt op maat behandeld, waarbij we streven naar oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze arbodienst begeleidt niet alleen jouw zieke werknemer, maar onze collega's bij du Gardijn Verzekeringen zorgen ook voor de eventuele uitkering van de verzuimverzekering.

Heb je behoefte aan meer informatie over het overstapproces of wil je meer te weten komen over onze arbodienst? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 053-4784757 of bezoek onze website op https://ow.ly/p84G50PLtyP
We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij een soepele overgang.