Verzuim I Heb jij dit al verzekerd?

Vraag vrijblijvend en eenvoudig je offerte aan!

Het is als werkgever niet verplicht om een verzuimverzekering af te sluiten, maar het kan wel verstandig zijn om dit te doen. Verzuimkosten voor een arbeidsongeschikte medewerker liggen namelijk al snel tussen de 200,- en 400,- per dag.

Denk hierbij aan de kosten voor loondoorbetaling, de vervangingskosten en de kosten voor de arbodienstverlening en dan hebben we het nog niet eens gehad over de administratieve verplichtingen die hieraan verbonden zijn.

Het is daarom belangrijk om als werkgever een juiste afweging te maken of het verzekeren van de verzuimkosten zich wel of niet loont voor jouw bedrijf.

Wist je dat we bij du Gardijn ook een eigen arbodienstverlening hebben? Op die manier kunnen wij een totaaloplossing bieden die geheel aansluit bij jouw situatie. Voor meer informatie over de arbodienst kun je bij onze collega's van du Gardijn HRM & Verzuim terecht. Via onze onlinelabel Verzekerverzuim.nl kun je eenvoudig een offerte aanvragen.

Wij denken graag met je mee om samen tot een passende oplossing te komen. Maar ook als je al verzekerd bent en wilt overstappen, dan regelen wij de gehele overstap voor jou.