Goederen, inventaris en huurdersbelang verzekering

Naast een gebouwenverzekering is de goederen, inventaris- en huurderbelangverzekering essentieel. Een goederen-, inventaris- en huurdersbelangverzekering zijn verzekeringen die speciaal zijn ontworpen voor eigenaren van commerciële gebouwen zoals winkels, kantoren en appartementencomplexen. Deze verzekering dekt financiële schade veroorzaakt door schade aan inboedel, inventaris en eigendomsrechten van huurders in het gebouw.

Schade door brand, storm, inbraak, ontploffing en andere oorzaken is vaak verzekerd. Het dekt ook het verlies van huurinkomsten als gevolg van schade aan gebouwen. De inboedel- en inventarisverzekering dekt schade aan je inventaris, zoals schade aan meubels, apparaten en producten in je bedrijf. Een huurdersbelangverzekering is een verzekering die de economische schade compenseert die ontstaat wanneer de huur niet geïnd kan worden door schade aan het gebouw.

Het is belangrijk voor eigenaren van commerciële gebouwen om de juiste dekking te kiezen en te vergelijken om ervoor te zorgen dat de verzekering voldoet aan de specifieke behoeften van het gebouw en de eigenaar. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden aanvullende dekking in gevallen zoals aardbevingen en overstromingen.

Elke situatie kan anders zijn. Uiteraard adviseren wij je graag welke verzekering het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Aanvraagformulier

Download hier het aanvraagformulier om in te vullen.