Gecertificeerd vertrouwenspersoon

Meerwaarde

Het LVV-persoonscertificaat geeft meerwaarde. Voor alle betrokkenen (de vertrouwenspersoon, de werkgever en de cliënt) bestaat er geen discussie over de vakbekwaamheid en is de persoonlijke ontwikkeling gewaarborgd middels eisen voor Permanente Educatie. Slechts enkele voorbeelden van meerwaarde die verbonden zijn aan de certificering. 

Inzetten vertrouwenspersoon

Het inzetten van een vertrouwenspersoon kan uitkomst bieden. Hier kunnen medewerkers terecht voor advies, ondersteuning en meldingen wanneer er sprake is van ongewenst gedrag. Met een vertrouwenspersoon voorkomt u problemen of biedt het de mogelijkheid om snel en adequaat te handelen.

Du Gardijn biedt u de mogelijkheid om een professionele, deskundige en onpartijdige vertrouwenspersoon in te zetten voor uw medewerkers. Een vertrouwenspersoon van du Gardijn draagt bij aan het creëren van een veilig en fijn werkklimaat en kan onder andere ingezet worden voor preventie, advies, voorlichting & informatie, conflicthantering en opvang & begeleiding.

Informatie & contact

U kunt de zorgen en werkzaamheden uit handen geven en erop vertrouwen dat uw medewerkers bij ons in goede handen zijn. Prettig voor u, fijn voor uw medewerkers. Wij informeren en adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van het inzetten van één van onze vertrouwenspersonen. Neem hiervoor contact op met onze HR Adviseur Sara Nijenhuis.