Nieuw talent I Even voorstellen

Mijn naam is Jesse van Dopperen, een 24-jarige ambitieuze professional die onlangs het team heeft versterkt als aandeelhouder bij Du Gardijn SAAS B.V., een trotse dochteronderneming van Du Gardijn. Op dit moment bevind ik me in de hoofdfase van mijn Bedrijfskunde-studie aan Saxion in Enschede, een ervaring die mij dagelijks nieuwe perspectieven biedt en heeft geboden op het bedrijfsleven.

Met een stevige achtergrond in de IT-sector ben ik klaar om mijn vaardigheden naadloos te integreren in de structuren van zowel Du Gardijn als Du Gardijn SAAS B.V. Het is precies deze combinatie van IT-expertise en zakelijk inzicht die de aandacht trok van Rowin Du Gardijn. Hij zag in mij niet alleen een potentiële collega, maar ook een strateeg die het gat kon dichten tussen technologie, business en assurantie. Samen met Rowin en Danique zijn we vastbesloten om ons software door te ontwikkelen die een synergie creëert tussen deze drie cruciale domeinen binnen het bedrijfsleven.

Hoewel mijn reis bij de Du Gardijn groep net begonnen is, heb ik nu al het gevoel dat er eindeloze mogelijkheden zijn om mijn kennis in te zetten voor de groei en innovatie van de gehele Du Gardijn Groep.

Ik kijk er naar uit om samen te werken en een significante impact te maken!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst Jesse en wensen hem veel succes en plezier toe bij du Gardijn.

Van harte welkom Jesse!