Tradtioneel HRM versus modern HRM

Tot voor kort deden veel organisaties tot 75 medewerkers HR er even bij. Contracten maken, personeelsdossiers bijhouden en ziekte- en herstelmeldingen doorgeven. Met alleen administratief HR red je het tegenwoordig niet meer. Als je klaar wilt zijn voor de toekomst is een professioneel HRM beleid onmisbaar.

Medewerkers verwachten tegenwoordig meer van jouw als werkgever, ze willen in gesprek over hun ontwikkeling, carrière en doorgroeimogelijkheden. Ze zoeken een werkgever die hun inhoudelijk en leuk werk biedt en een fijne werkomgeving die ook inspireert.

Het is van belang dat je inspeelt op deze behoeftes en dus zorgt voor een professioneel HR-beleid. Op deze manier bindt je medewerkers aan je organisatie en voorkom je ongewenst verloop. Daarnaast maakt het, dat je veel aantrekkelijker bent voor nieuwe medewerkers.

Klanten tot 75 medewerkers hebben vaak voldoende aan 4 tot 8 uur professionele HR-ondersteuning per week. Hier neem je natuurlijk geen medewerker voor aan. Du Gardijn heeft hiervoor de oplossing! Schakel een HR-professional in voor een toekomstgerichte en modern HRM beleid.

Wil je meer weten over deze oplossing? Neem dan contact met ons op!