Goed verzekerd de weg op!

Een goederentransportverzekering is een verzekering die de verzending van goederen beschermt tegen schade, verlies of diefstal tijdens transport.

Waarom belangrijk?

De Goederentransportverzekering verzekert je handelsgoederen en goederen in eigendom tegen schade tijdens transport. Of je ze nu zelf vervoert of laat vervoeren door een ander. Je loopt dan geen risico als de vervoerder niet of niet volledig aansprakelijk is. De volledige waarde van de goederen is verzekerd.

Voor wie belangrijk?

Deze verzekering is aan te raden voor bedrijven die regelmatig goederen verzenden, vooral als deze waardevol of kwetsbaar zijn. Wij kijken graag met je mee of deze verzekering van toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf.

Een voorbeeld van een situatie waarin een goederentransportverzekering nuttig kan zijn, is wanneer een bedrijf een grote partij elektronische apparatuur verzendt naar een klant. Tijdens het transport raakt de vrachtwagen beschadigd door een ongeluk, wat leidt tot beschadiging van de elektronische apparatuur. Met een goederentransportverzekering zou het bedrijf een claim kunnen indienen bij de verzekeraar en worden gecompenseerd voor de waarde van de beschadigde goederen.

Neem contact op met onze adviseurs!

Noor du Gardijn
Adviseur Zakelijke Verzekeringen
Danique Vaanholt
Teammanager Verzekeringen
Kaylee Jurjens
Schadebehandelaar en Risicodeskundige
Rowin du Gardijn
Directeur en Eigenaar